AHL

Usch usch jag är grymt dålig på att uppdatera här. Nu gör jag ett nytt försök!

Här kommer först lite halvgamla outfitsbilder från lägret, för några veckor sedan.

 Mina nya hiphopbyxor :p som man ändå inte ser så bra. Köpta på Vero Moda.

 Tröja köpt på Tjikzz (lr hur det nu stavas), byxor Only



miniklänning köpt på New York - tror jag.


Steg för steg till Victoria's secret-håret

Italo Gregorio fixar håret på supermodellen Karolina KurkovaIzabel Goulart och...
                                                                                      Izabel Goulart har sköna lockar i håret.

Så fixar du supermodell-svallet


1. GRUNDA

Börja med rakt, nytvättat hår, det ger de absolut bästa förutsättningarna för vackra lockar. Spreja mousse på en borste som du drar genom hela håret så att moussen fördelar sig jämnt.


2. FÖNA

Ta slingor av håret, cirka fem centimeter i taget, och föna dem inåt med en större rundborste. Blås håret tills det är torrt till 95 procent och fäst upp slingorna med små clips allt eftersom. När håret svalnat släpper du ut lockarna.


3. TÄNK STORT

Dra tummarna från pannan mot bakhuvudet och fäst upp

håret som följer med i en tofs. Tupera sedan underhåret med en fin kam. Dra inte ner hårstråna mer än tre gånger. Släpp ut tofsen och kamma håret lätt över tuperingen för en Brigitte Bardot-liknande effekt.


4. LOCKA

För att skapa lockar som håller formen länge är locktång det bästa alternativet. Använd en mellanstor modell och locka fem centimeter breda hårslingor i ungefär en halv minut vardera. Fixera lockarna med en lätt sprej.


5. GLOSSA

Häll en droppe silikongelé eller glansvax i handflatan, inte större än en tiokrona,

och krama försiktigt in i lockarna. Det delar upp håret snyggt och ger en nonchalant look.



TIPS!

Prova att byta sida på benan för att få mer volym. Vill du ha ännu mer fyllighet ger ett fåtal löstagbara extensions grymt resultat.

Räddningen för dig med kort hår

Deppa inte! Även du som har kort hår kan fixa ett Victoria's secret-svall. Det finns löstagbara extensions som går att sätta in i hår som inte är längre än 10 cm.

- Snyggast blir det om man har lite uppklippt hår så att kanten inte blir så skarp, säger Ann-Sofie Hindrikes på Perukshopen i Stockholm.

Håret kommer uppdelat i rader och en hel hårförlängning kostar 1 590 kr.

- Det är helt äkta hår som går att locka och plattånga precis som ditt naturliga hår, säger Ann-Sofi Hindrikes.


(källa: aftonbladet.se)


Katie McMahon

Katie var försångare för Riverdans-kören från 1994 (helt från att Riverdance startade) till 1999.
Underbart fin, klar röst.

Jag önskar jag kunde ladda upp en sångfil här på bloggen, men det går inte vad jag vet :S Nån som har nått tips på hur man ska göra??

Iaf kan ni läsa om henne här:
http://www.celticcafe.com/archive/Music/katiem/katie.html

Och vill ni höra så har jag musik med henne!! UNDERBAR musik. Jag har också en hel massa irländsk musik som ni gärna kan få om ni frågar snällt! :)

"Katie McMahon was the lead singer of Riverdance when the show took the world by storm. She toured with the Lee Company, and is featured on the Riverdance CD as well as the Riverdance in Ireland and Riverdance at Radio City Music Hall videos.

In 1998, Katie McMahon released her first solo CD titled After the Morning. Katie's voice is pure and clear, and adapts easily as she sings different styles of music. Katie's stage presence is incredible. She lures her audience in to be captive of her song until the music has ended".


Chaminade's Concertino

Jag sitter här och funderar på vad mitt mål är med min flöjt. Och jag har hittat det! "Chaminade's Concertino for Flute".
När jag kan spela den, bra!, så är jag nöjd :)

http://www.youtube.com/watch?v=8hCT447Elzk - lyssna på stycket här! Lyssna speciellt när det har gått 3:25 min o sec!

Jag har skaffat noterna! Ta dej en titt och njut av hur vackert det ser ut =)

Uhaa....!! LÄS



tatiana

"Vi är tre läkarstudenter från Umeå universitet som hösten 2007 gjorde projekt om HIV i Kamerun, Västafrika. Vi träffade där, oberoende av projektet, en flicka som heter Tatiana. Vår handledare som vi åkte ner med, Leonie, kommer från samma by som Tatiana och det var genom henne vi träffade flickan. Vi hade bara ett kort möte med henne och var egentligen inte så positivt inställda till det hela från början - här kom vi en grupp vita och tittade på henne, tog kort och åkte iväg igen...

Det vi visste om henne då var att hon hette Tatiana och var 13 år. Hon blev svårt brännskadad när hon föll ner framstupa i en kokande kittel vid 5- årsålder. En kvarts möte med Tatiana gjorde att vi blev fast beslutna att göra allt vi kan för att hon ska få medicinsk vård och bli opererad. Trots att hennes ansikte är helt deformerat och vi inte talar samma språk gjorde hon ett enormt intryck på oss. Hon är tuff och har karaktär. Verkar helt orädd.

Tatiana har aldrig fått någon vård och det faktum att hon överlevt är helt fantastiskt i sig. Hon kan idag inte stänga varken ögon eller mun. Hon har två äldre syskon och en mor. Fadern har gått bort. Tatiana bor tillsammans med sin mormor och är i stort sett undangömd. Hon har inte möjlighet att gå i skola då barn som ser henne blir rädda för henne. De har det otroligt svårt ekonomiskt och bor i ett enkelt litet hus utan el och rinnande vatten.

Vår plan är att samla in pengar så att Tatiana ska kunna komma till Umeå och få opereras här. En plastikkirurg vid Umeå universitetssjukhus ska operera henne tillsammans med en plastikkirurg från Stockholm.

Vårt mål är att få ihop 200.000kr. Pengarna ska gå till resor för Tatiana och medresenär samt uppehälle för dem under vårdtiden, preoperativa läkarundersökningar, pass till Tatiana och kostnad för etiskt godkännande. Samt sist men inte minst operationskostnaden till landstinget.

Hjälp oss gärna med en summa, alla bidrag är välkomna! Här är det verkligen så att ingen summa är för liten!

Tack så mycket!"

Dior Satin Folies Diamant Heel

dior-Satin-Folies-Diamant%c3%a9-heel-1.jpg

Titta på dessa diamantskor!!! *svim*
UNDERBARA

Hemresan

Phuha.. nu har jag mycket att ta igen. Jag har varit och hälsat på en kompis i skåne, som sagt, förra helgen. Sen var jag hemma HEMMA i veckan och på helgen var det läger.

Idag reste jag hem tillsammans med dansk-daniel :) Vi stannade i Kalmar o tittade på slottet. Började resa halv 10 på morgonen och kom hem hit halv 10 på kvällen. PHU.... helt slutkörd. Men ni kan få titta på några bilder jag tog i Kalmar!






RSS 2.0