Skor till Kor

Okej, här ska ni, kära läsare, få njuta lite skogodis på en annan nivå ;p


Hahaha dom sista skorna... vandrande mjölkkartong?

Musiken i mitt liv.

Nu är jag i Sverige. Hälsade på en kompis i helgen, i Skåne och det var en toppenhelg!!

Jag är ledig i en vecka nu, så borde hinna blogga en del. Just nu ägnar jag dock mycket tid åt att skriva musik som ska spelas i helgen. Ska försöka spela in det och kanske lägga ut det någonstanns på internet, så ni kan få höra. OM det låter bra förståss :p

Nej nu måste jag sova! Har knappt sovit alls inatt. :S

Uppdatering

Jag har inte uppdaterat här på nästan 2 veckor. Ska skärpa till mej efter helgen, men just nu har jag så otroligt fullt upp :S

Hoppas inte jag tappar alla mina läsare för det, utan att ni återkommer om en vecka!! ;p

Take care*


Uppe bland hiphop-eliten!

Några hiphop-ELIT-favoritdansare <3

Wade Robson (Britney/ Pink/ N'sync), Eddy Morales (Justin Timberlake), Steve N'astar (Madonna osv..), Salah och "The Man Himself" Chris Brown

Vill du lära dej några av dessas koreografier så kan du t.ex. kolla på denna:
http://www.youtube.com/watch?v=jq6Ayr1xiDU  - koreografi: Wade Robson
eller så kan du söka på namnen och hitta tusentals andra.

Vill du bara titta och bli enooooormt imponerad, kolla denna!!!
http://www.youtube.com/watch?v=A6PCiwKrtE8 - Salah (dansar mest poppin)


CHRIS BROWN:
http://www.youtube.com/watch?v=EYRBXjV-m-s&feature=related 
Så fruktansvärt perfekt!!!!!!!! Titta på rörelserna! totalt perfekt.

Darwinismen ljuger.

Jag tror inte på Darwins teorier, om ni nu inte visste det. Läste en artikel som jag tyckte va intressant och som jag vill spara och läsa igenom när jag har tid. Därför kopierar jag nu in den här i min blogg.
Läs om ni tycker det är intressant, annars får ni väl låta bli :)



"Darwinism hävdar att mellanliggande fossiler finns, när de inte ... Det ger ogiltigt "bevis". Alla fossiler upptäckte tydligt kontrollera skapandet, men det har hävdat den motsatta. Det syftar till att övertyga oss om att stora artister och lysande vetenskapsmän kom till genom en chans arrangemang av proteiner, oddsen mot det någonsin händer är 1 på 10950 - med andra ord omöjligt. Det även syftar till att övertyga oss om att professorer som därmed uppstått forska om hur de själva kom till av en slump!

Darwinism det sätt som en levande cellens kromosomer innehåller mer kodad information än en gigantisk bibliotek som ett mirakel av blinda slumpen. Det insisterar på att bara genom att den gudomliga kraften av en slump, medvetslösa atomer utvecklats under eons i att se, hörsel, medvetna människor. För Darwinism, den gudom som fungerar mirakel är chans. Nu i dessa böcker kan du läsa själv den nyupptäckta bevis som tar bort mörkret stava av darwinismen en gång för alla.


1. Darwinism inte längre hävdar att proteiner kan ha bildats genom "evolution". Oddsen mot en enda protein nya slumpmässigt i sin korrekta ordningsföljden 10950-1 - en matematisk omöjlighet.

2. Darwinism inte längre visar upp fossiler som bevis för evolutionen. Alla i hela världen utgrävningar ner till i dag har inte hittat en enda av de mytiska "mellanliggande former" eller "felande länkar," som Evolutionisterna en gång hävdade att det bör miljoner.

3. Evolutionisterna förtvivlan i ansiktet på oräkneliga fossil upptäckt hittills. Det beror på var och en är av ett slag som stöder och visar skapandet.

4. Evolutionisterna inte längre hävda att Archeopteryx var föregångare till fåglar. Den senaste forskningen om Archeopteryx fossiler helt upphäver påståendet att denna varelse var "halv-fågel" och visar att det besatt hela anatomi och hjärnans struktur som behövs för flygning, så myten om "aviär utveckling" har blivit ohållbar.

5. Darwinism inte längre pekar på felaktiga sekvens av fossiler, där den moderna hästen är förmodligen det slutliga resultatet. Den fossil representerar oberoende arter som levde vid olika tidpunkter och på olika platser.

6. Darwinism kan inte längre använda fossila Coelacanth att stödja myten om livets övergången från vatten till land. Denna varelse, en gång påstod sig vara en utdöd mellanform, är en bottom-bostad fisk som ger mer än 200 levande exemplar har fångats.

7. Darwinism kan inte längre hävda att fossila varelser som Ramapithecus och Australopithecus underarter (A. Bosei, A. robustus, A. Aferensis, A. Africanus, etc.) var förfäder till människan. Forskning har visat att de är helt utan samband med människohandel och är utdöd art av apa.

8. Darwinism inte längre kan lura människor med konstnärer "rekonstruktioner" av djur som en gång bodde. Forskarna har visat att rekonstruktioner baserade på skelettet fortfarande har ingen vetenskapligt värde och är fullständigt opålitliga.

9. Darwinism kan inte längre peka på Piltdown Man som bevis för evolutionen. Inga sådana fossil som "Piltdown Man" någonsin existerat! För 40 år, människor har blivit lurad av en hoax - en orangutang s käkben läggas till ett mänskligt kranium.

10. Darwinism kan inte längre hävda att Nebraska Man och dess påstådda familj bekräfta utvecklingen. Det som återstår av "Nebraska Man's" MOLAR faktiskt tillhörde en utdöda arter av vilda svin.

11. Darwinism kan inte längre hävda att det naturliga urvalet gav upphov till utvecklingen. Vetenskapen har visat att denna mekanism inte kan orsaka lever saker att lära sig nya egenskaper och på så sätt, "utvecklas".

Darwinists har erbjudit en hel del mer felaktig information än ovanstående exempel, och tiden är helt ogiltiga dem alla. Till exempel har mutationer en gång hävdade att "bränsle" utveckling, som faktiskt har en destruktiv effekt, att inte förbättringar, men sjukdom, VANSKAPLIGHET eller död. Strukturen i det mänskliga embryot att Darwinists gång identifierats som gälar är faktiskt början av mitten-hörselgången, parathormon, och thymus. Det har varit visat att ritningar av embryon har senare ändrats för att stödja utvecklingen. Det har varit upptäckt att den genetiska informationen för bakterier som är resistenta mot antibiotika har faktiskt funnits i deras DNA, eftersom de kom till.

Fladdermusen har varit
oförändrad under 50 miljoner år, och är bland de viktigaste bevis för att riva evolutionsteorin."

(DET ÄR EJ JAG SOM HAR SKRIVIT DENNA ARTIKEL!)

MISSA INTE hela världens älsklingsblogg!

JAK and JIL

Nu gör jag som alla andra och tipsar om en av världens bästa och kändaste modeblogg:
http://jakandjil.com/blog/



OHh yeah!!! Vilka underbara skor! Jag sitter här och drägglar :P Speciellt skorna till vänster... <3<3<3

Dagens ärliga åsikter om Andra Avenyn.

Jag sitter och funderar på vilket projekt jag nu ska jobba på. Det senaste var att leta upp en gammal barndomsvän som hade gått under jorden i 12 år.. hehe

Jag tror jag ska försöka börja träna på att skriva låt-texter. Jag skriver en grym text, hittar på en grym melodi, arrangerar ihop en hel sång och skickar in den till något "låtskrivar-företag"! Så får jag se vad dom säger..
Eller är det någon som redan har en bra text dom vill ge mej? :) Helst på engelska. Synd att jag själv är så kass på engelska, jag älskar engelska texter!


Jag ska också försöka på den klassiska sidan, som jag ju är mest van vid (uppvuxen med). Min "musiker-kusin" har tipsat om http://www.gehrmans.se/, SMFF o Wessmans. Fördelen är ju då att jag slipper sitta och kämpa med en text :D



Försöker slipa lite på min bloggdesign. Det är något jag egentligen tycker är hemskt kul, men det tar tid och den tiden har jag hittills inte haft.



Jag har följt Andra Avenyn ett bra tag, men tänker nu sluta. Den är tyvärr inte alls en serie i min smak. Den är så smutsig och omoralisk och sånt orkar jag inte titta på. Nu antar jag att jag låter tråkig haha
Men dessutom finns det typ inte en enda riktigt snygg skådis i serien, sorry att jag är ärlig.



Jag är en människa som gillar välgjorda, vackra och mäktiga filmer. Dvs. typ Hollywood-filmer :) Naturligtvis inte alla! Men i regel är dom lite mer finslipade än dom europeiska amatörfilmerna där man bara kan imponera med hur obehagligt verklighetstroget och chockerande dom blottar vår värld och alla stackars människor. Andra Avenyn är, med lite överdrift, ett skräckexempel på det!

Fast jag tycker att Fortesa är bra. Hejja hejja!

Förresten har jag chattat med killen som spelade den ena invandrarkillen, kommer inte ihåg vad han heter nu. Och så har jag också hans lillebrors msn :p haha Här är en bild på honom i webbcam:

Och så har någon som påstår sej vara Fortesas lillasyster skrivit till mej o några fler pajaser.. hm

Tack och Godnatt*

Vinterskor

Jag har ett par favoritskor som jag köpte på "Wedins" förra året. Jag älskar dom! Förmodligen ett av världens absolut vackraste skor :) Men dom börjar bli slitna och jag känner att jag behöver köpa nya. Och tråkig som jag är vill jag hitta EXAKT samma igen. Men hur ska jag lyckas med det? Dom verkar inte finnas kvar någonstanns.

Om någon vet var man kan hitta liknande skor, tipsa gärna mej!
Dom är svarta, högaklackade vinterskor med snörning. "Låga stövlar" typ. Söt rund tåspets och graciös svanböj på skorna ;) Lågt skaft.

VILL HA, VILL HA IGEN!

Men va inne på Wedins hemsida (dom heter tydligen "Eurosko" nu) http://www.eurosko.se/ och hittade många snygga skor som jag kanske ska överväga...


Vill du få större ögon? Sveriges män är dom lataste!

Brukar dina ögon se röda och irriterande ut? Vill du ha större ögon? Klarare ögon?

Då kan du testa något som heter "Clear Eyes". Finns att köpa på apotek på dom flesta ställen I UTLANDET. Det är alltså, om du inte redan visste det, en produkt som du sprayar i dina ögon så blir ögonvitorna ännu vitare.

Använd inte om du har linser! Vilket jag tyvärr har :( Irriterande!!! Men jag ska nog försöka hitta något som funkar ändå.





"Dolce & Gabbana hade stora festliga håraccessoarer på sin Milanovisning för sommaren 2009. Här möts mjuka sidenband, färgglada broscher, blommor i pasteller och glittrande stenar i läckra kreationer."

Ta en titt på bilderna inne på http://www.improveme.se/



 

 
Svenska män latast i Europa!



"Männen i Sverige har många positiva egenskaper - bland annat är de bland de mest jämställda i Europa. Men de är också latare än sina europeiska grannar, visar en undersökning bland 12 000 män i 15 europeiska länder, skriver Metro.
 
I undersökningen
var det bara 35 procent som höll med om påståendet "att vara vältränad är en prioritet för mig", den lägsta siffran i Europa. Dessutom var svenska män den grupp som fick högst resultat för påståendet "på semestern vill jag bara äta, dricka och ligga i solen".

Sverige hade också lägst procentandel män som instämde med påstådendet "det viktigaste för mig är att försörja min familj". 

Men enligt svenska folkhälsoexperten Kaj Norrby har det en naturlig orsak.
- Jag tror det handlar mycket om att vi i Sverige under flera generationer jobbat upp en så pass bra levnadsstandard att vi nu kan unna oss att ta det lite lugnare, säger han till Metro."

(källa: improveme.se)



Skärpning grabbar! Upp och jobba! ;)

Diverse...

Jag spelar basket i högklackat :P en bild från LMU-lägret för några veckor sen. Fler bilder finns inne på min bilddagbok.



Två kort från Ölandsturen i fredags.




Brass-pojkarna

Och nu sitter jag och lyssnar på http://ca.youtube.com/watch?v=b7FuAAOKEsQ som mina kära bröder o kusiner precis har spelat med några proffsmusiker. Dom var nämligen på nån sorts brass-kurs idag tror jag det var. Osså lite konserter.
Ni är så duktiga!!

Rensa upp!

Jag sitter och lyssnar på http://ca.youtube.com/watch?v=uPdHBSFYkbg som förresten är en underbar gammal låt :D Och det är Andreas Carlsson som har skrivit den.



Jag har rensat upp lite på facebook. Svarat på gamla mail jag fått sen ett halvår tillbaka hehe... Jag är hemskt hemskt oaktiv där. Men nu ska det bli ordning. Mer aktivitet!

Ibland känns det bara som om jag har så mycket att hålla reda på.
Igår var jag på Öland med Andreas. Det kommer kanske någon bild på det när jag har fixat över dom till datorn.



Fick förresten ett kul infall igår och bestämde mej för att leta upp Sven-Erik Z (en gammal GAMMAL skolkamrat från lågstadiet som jag aldrig har hört ifrån eller sett på över 10 år).
Det skulle ju vara jättekul att träffa honom någon gång och se vem han är nu =)

OCH efter mycket letande kände jag igenom honom på ett nytt kort inne på facebook. Duktigt Christina!
Och nu tänker jag ta upp den forna kontakten. :)



Höst och vinter är INTE mina favoritårstider. Jag blir alltid ostabil och känslosam. Det räcker med att jag lyssnar på "BB - I want it that way" så håller jag nästan på att börja lipa haha
Ingen anledning alls och jag mår bra. Jag är bara väldigt känslosam =P jobbigt ibland. Men bra när man ska skriva musik. =)

Denna bild tog jag på Nicki när jag höll på att bada honom. Är han inte söt?



Puss o Kram på er alla, om man nu får skriva så ;)

Komposition

Som dom flesta nog vet, av dom som känner mej, så är jag enormt musikintresserad och älskar att skriva musik. Komposition, det vore underbart att arbeta med!


Just nu känner jag mej bara så otroligt imponerad av den snygga http://www.andreascarlsson.se/. Tänk att bli så känd, tänk att komma så långt!!! Det vore underbart.
Jag skulle inte önska något mer än att få arbeta med komposition på heltid. DET VORE EN DRÖM!!!!

Så hur gör man då för att få "den stora chansen" som t.ex. Andreas C fick? Var vänder man sej? Vem ska upptäcka mej??? (om det nu finns något att upptäcka hehe De e ju inte säkert)

Jag har viljan och jag har motivationen. Men har jag talangen? Musik är mej och jag lever av musik, som AC sa. Så känns det för mej också. Men jag vet samtidigt att jag inte har speciellt mycket kunskap om musik. Inte alls. Jag är en fulltständigt obakad kompositör som än så länge bara har lekt.

Men jag har en liten blyg samling på 300 låtar som jag har skrivit genom mitt liv. Tyvärr har jag aldrig varit särskillt engagerad i att skriva texter till låtar utan kämpar mest med själva musiken. Ska man bli låtskrivare så kräver det oftast att man ska kunna hantera att skriva text tillslammans med musik, inte bara något av dom!

Men det tror jag nog inte är så svårt att lära sej. Men var ska man börja? Skriva en låt o skicka in till nått musikproducerings-företag? Var finns det sånt? Hmmm.....

Vinterjackor

Vintern är snart här. Det är dags att köpa jackor! Nu ska jag ge er några tips.

http://www.jofama.se/fashion/ Har otroligt många snygga jackor för både killar och tjejer, framför allt jackor i skinn och läder.

Min favorit bland damjackorna:


http://www.stayhard.se/ har som vanligt otroligt mycket coolt att erbjuda! Deras stilprogram på jackorna är brett och man kan hitta allt från elegant till fräckt.

Två svarta tips till männen:




Och så ett separata tips till killarna, på en jacka som inte är som alla andras:


Omskapad vintagerock, Russian Jacket, med (väldigt) många knappar från Compl8. 2800 kronor hos 111Vox.com

RSS 2.0