Nätshoppa skönhetsprodukter



Trött på att betala överpriser för parfymer i butik?

licka hem dem på nätet istället och spar pengar. Vi har hittat de bästa skönhetsbutikerna på nätet. Här kan du fynda din favoritparfym och spara hundralappar.

http://www.shopping4net.se/

http://shop.baresso.se/

http://parfymbutiken.se/

http://www.beautybygrooming.se/

http://www.beautyplanet.se/
 


(källa: http://www.improveme.se/)

10.000 BC

Har precis sett 10.000 BC.



Vilken grymt bra film. Jag älskar den av hela mitt hjärta. Den innehåller allt.



"Äventyr/Drama från 2008 med Steven Strait, Camilla Belle, Cliff Curtis, Joel Virgel, Affif Ben Badra m fl...



Det fanns en tid då både djur och människa var otämjda och då den väldiga mammuten vandrade på jorden. En tid då de idéer och den tro som föddes för evigt skulle forma mänskligheten. 10 000 F KR berättar historien om en ung jägare som tar sin stam på en farlig resa över ett kargt landskap där de tvingas att kämpa mot sabeltandade tigrar och andra förhistoriska rovdjur. På sin resa upptäcker han en förlorad civilisation och tvingas försöka rädda den kvinna han är förälskad i från en ondskefull krigsherre som anser sig äga henne."


Shoppa smycken!

De sista dagarna har jag hunnit med mycket. I torsdags var jag med en kompis o fikade, solade o shoppade m.m. Hittade detta:


Älskar den rosa klänningen ja hittade!!

På fredagen var jag o bowlade och var på fest hos Mark. Sov över hos kusinen och va med henne på stan, lördagen. Köpte bara ett par coola solglasögon då och inget mer.

Söndagen jobbade jag.

På måndagen, idag har jag köpt en underbar blå balklänning. Kommer bilder på den sen.

Har hittat en shop-sajt med en massa underbara smycken!
http://www.bettiesgalleria.com/
Vitt körsbärsarmbandRosa Ballerinasko med Rosa RosettVitt/Transparent Äpple med Guldfärgad KedjaRosa KlockaVita Bamboo-ÖrhängenVitt och Guldfärgat Halsband i Designer-stil


Plocka brynen på rätt sätt



Rätt plockade bryn ger ett ansiktslyft. Oplockade bryn tynger ner ögonen, så fram med verktygslådan och ta hjälp av vår miniguide.

Plocka försiktigt
Ett tips är att lägga grunden av makeupen innan du börjar plocka. Pudret gör att alla småhår blir synliga och det blir lättare att komma åt dem. Ryck inte bort flera strån med en gång, utan ta ett strå i taget. Det minskar risken att göra fel. Börja med ett ögonbryn och använd det som mall. Plocka underifrån för att höja brynen och låt den främre delen mot näsan vara kraftigast. Punkten på brynet ska ligga strax efter iris ytterkant.

Välj en pincett som är skarp och tunn i spetsen, sedan spelar märke och pris inte så stor roll.

Färg

 
Ögonbrynspennor är enkla att arbeta med. Bäst är hårda träpennor med skarp spets. Välj en färg som är lite ljusare än din egen färg och applicera med små korta drag när du fyller i brynet.

Ögonbrynspuder fäster bra och är lätt att få till snyggt. Med hjälp av en snedskuren pensel börjar du att applicera från mitten jobba utåt. Ögonbrynspuder passar alla förutom personer med fet hy då skuggan har en tendens att mörkna när huden blir blank.

Gelé är bra för nybörjare och finns med eller utan färg. Avsluta med att borsta till brynen med en ögonbrynsborste.

(källa: http://www.improveme.se/)

Skor

Dagens Bild:



Skotips:

Jag älskar vitt, svart och rosa. Jag älskar söta saker, söta kläder, söta skor. Femilina och mjuka i formerna. :) Bland dessa skor är mina favoriter dom vita stövlarna och bild nr 1 med den rosa söta "glasskon" :D Underbart fint.

http://www.howcool.dk/

hittade dessa underklädespar också som jag verkligen gillar <3

Fashion - Skor

Killskor:



http://www.stayhard.se/


Coola byxor - Killar

Kan man annat än fascineras av dessa? :D




Grymma designmärken för killkläder:
Artful Dodger (färgglada byxor)
Ed Hardy (råa byxor)
Ijin Material
Evisu
Z-Brand
Red Monkey
Michiko Koshino
RA-RE
Vsct
William Rast
Versace (lyxiga byxor)
Superdry
Monarchy
Mo´Cycle (lite stuprörs-stil)
Lois (typ billiga)
Kaporal
John Richmond (raggarbyxor :p)
Japan Rags (också raggarbyxor hehe)
Ijin Material
Billabong

Och dagens fulaste

KÖP DOM!!! ;D


Checklista för våren - Killar

thumb-checklista_var.jpg

Ofodrade bomullskavajer, linneskjortor och Håkan Hellströms senaste. Våren är en inspirerande tid. För att göra denna tid om möjligt ännu bättre och snyggare har vi satt ihop en checklista med enkla tips.


1. Hudvård

Efter en lång vinter med kyla och lite ljus kan din hud lätt kännas torr och tråkig. En scrubkräm gör ofta susen genom att avlägsna döda hudceller. Likaså kan en ansiktsmask som verkar något mer ingående rekommenderas efter vinterns effekt på huden.


2. Dofta vår

Liksom huden behöver en uppfräschning för våren är det även dags att se över parfymerna i badrumsskåpet. Fräscha vårdofter höjer humöret.


3. Städa garderoben

Sälj eller lämna in de plagg du tröttnat på och besökt skräddaren med de som du fortfarande vill satsa på, men där passformen inte är perfekt. Det är betydligt roligare att botanisera i en slimmad garderob än en krigszon.


4. Uppdatera med klassikerna

Oavsett om det är Barbours oljerock, Clarks ökenkängor eller ett par Ray-Ban Wayfarer bör varje garderob bestå av ett antal klassiker. Plagg som när trycksvärtan från modemagasinen tynat bort bara blivit ännu snyggare.


5. Låt dig inspireras

Våren är perfekt med modemagasinens färgglada modereportage och affärernas inspirerande skyltfönster. Trender fyller en viktig funktion genom att inspirera till att plagg eller kombinationer du inte vågat ge dig på tidigare.


6. Tänk färg

Steget från svart till marinblått gör stor skillnad oavsett om det gäller kavaj eller strumpor.


7. Våga uppklätt

Våren är perfekt för kavaj och pullover. En dressad svid kommer likaså att komma väl till användning inte minst vid studentfirandet.


8. Resväskor

En snygg resväska är något fler borde investera i. Passar weekenden i Rom lika väl som affärsresan till Åtvidaberg.


9. Prioritera kvalité

Ett hyfsat märkligt fenomen är att många tenderar att prioritera kvalité och dyrare material mer under hösten än våren. Fördelen med finare ulltyger som kashmir är att de andas riktigt bra vilket gör dem minst lika passande för våren som hösten. Våga även gå ifrån bomull för till exempel linne.


10. Njut.

(Källa: http://manolo.se/)


Mode för Män

Pojkar, ta er en titt inne på http://manolo.se/ !

Där inne har dom många bra tips om det mer stiliga mansmodet.


Garderoben behöver: Bruna läderskor!

thumb-brunaskor2.jpg

"Om svarta skor representerar det formella och något återhållsamma står bruna läderskor för stilmässigt självförtroende.

Bruna läderskor ramar verkligen in konceptet stil på ett föredömligt sätt. De åldras med värdighet utan att någonsin bli tråkiga, och vare sig det rör sig om ett par slitna jeans eller en marinblå kostym kan få skor komplettera en stil på samma sätt som ett par välanvända bruna läderskor. Vad garderoben verkligen behöver är kläder och skor som bara blir vackrare med åren.


När det kommer till läderskor är det oftast värt att satsa på de klassiska och välkända skomakarna framför designermärken. Även om det är omöjligt att generalisera är det tyvärr allt för många märken där kvalitén är kraftigt undermålig i relation till prislappen. Dessvärre finns det en myt om att de klassiska skomärkena skulle vara tråkiga och gubbiga i sin design. Sanningen är att dessa skor inte alltid gör sig helt rättvisa på bild utan måste upplevas i verkligheten. Först då träder lädrets kvalité och skornas form fram på allvar. Det finns ju också en anledning varför det inte sällan är det just Crockett & Jones, Edward Green eller Tricker´s som tillverkar skor åt modemärkena utifrån snarlika modeller från sina egna kollektioner.


Valet av modell handlar mer om personlig smak och vid vilket tillfälle skorna är avsedda att användas. Oxfords, derbys, ökenkängor, tasselloafers eller munkskor är alla tidlösa modeller som går att använda vid en rad olika tillfällen och till varierade stilar. Den som väl fått upp ögonen för bruna läderskor och hittat sin favoritmodell kommer aldrig att vilja byta."


Summer Trends

Bohemian Girl
Back To Work
Birthday Party
Fall Wedding
Gallery Opening
Relaxing Weekend
Office Chic
Sunday Brunch
Dressed to Impress
Casual Fridays
On The Go
Destination Unknown



(obs. lägg märke till LAMB-skorna :D jag älskar i princip alla skor från LAMB)

Fler exempel:
L.A.M.B Lace Front Brogue High Heel ShoeL.A.M.B Tie Front Sandal91584-260Click to Zoom InClick to Zoom In
http://www.lambshoes.com/ (Kolla här!)

Och mina DRÖMSKOR:
L.A.M.B Tie Front SandalL.A.M.B Tie Front Sandal
L.A.M.B - 3, 096:- (t.ex. inne på asos.com)

Studentdagen

I torsdags var jag på min kusins studentfest. Då hade jag på mej min nya klänning som jag köpt på asos.com =)

g

Idag har jag bara köpt lite småsaker.
Hittade dessa smycken på HM och dom gillade jag riktigt mycket. Dom passar jättebra ihop med mina alla vita sommarkjolar =)



Dagens outfit: kort kjol, grå overknee o svarta höga skor (o en vit top)

Breakdance

haha nu har jag varit lite crazy och anmält mej till streetdance. Men det börjar inte förrän i höst.



Jag älskar när killar dansar breakdance :D Det är grymt. Tjejer också, men dom dansar ju lite annorlunda.
http://bubblare.dk/breakdance_in_copenhagen/
Vill du lära dej "flare", titta på denna film:
http://www.klaraav.se/breakdance-lar-dig-flare/ Tycker det ser grymt ut =) Hade jag varit kille hade jag varit breakdance-freak ;)

Riverdance får jag nog lära mej hemma eftersom det inte finns någon lärare, vad jag vet.



Sverige är grymma som vann fotbollskampen och jag är glad :D

Jag har fått min nya fina tvärflöjt och är i full gång med att lära mej spela på den. Som ni kanske vet älskar jag irländsk musik och idag har jag lärt mej en sådan låt. Ska spela in film när jag spelar den på flöjten och lägga ut på youtube =P Men det gör jag imorgon och inte ikväll.

Riverdance II

Bra humor!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=BsDvmQROMHQ
o den längst nere http://www.aarhussetdancers.dk/konkurr.htm

Riverdance

Ny ska ett nytt projekt in på hyllan. Jag ska lära mej att dansa riverdance. Jag älskar allt som har med Irland att göra.

film:


Problemet är att jag inte kan hitta någon sådan danskurs här i Århus, så jag får nog lära mej själv.

http://www.antoniopacelli.com/irish_dance/shoes/
här inne kan man hitta allt man behöver som nybörjare.

Jag ska beställa:
Gold Jig ShoeDVD: Irish Dancing: Step by Step by Olive Hurley

Så är jag redo att börja lära mej.

Förra veckan var jag hemma i Sverige, det är därför jag inte har skrivit i bloggen på några dagar. Men nu är jag tillbaka igen!

Denna veckan...

Har jag haft fullt upp. Har varit hos frisören som har toppat mitt hår och klippt upp endel, och så gjorde hon blonda slingor igenom hela håret.
Så har jag köpt endel fina underkläder inne på "chanel". Jag har hittat en rosa jacka också och lite annat smått o gott. Har också fått mina kläder från asos ju, jättesnygga kläder.

Men jag hinner inte visa bilder på alla köp, har väldigt fullt upp denna veckan.

Har också varit i tivoli o sommarland och annat trevligt =)



http://www.forever21.com/

Forever21 är en Guldgruva!! Synd bara att tullavgiften är så hög. Men det är sånt man får leva med :)


RSS 2.0