Världens 10 Rikaste Ungdomar!

Daniel Radcliffe, 18, skådespelare - 165 984 000 kr



Harry Potters jordliga inkarnation Daniel Radcliffe visste nog inte själv vilken guldgruva hans föräldrar föste in honom i som tioåring. Boksuccén gav filmerna givna rekordsiffror och unge Radcliff en stadig finansiell skjuts upp i odräglighetens finrum. På senare år har den virile Daniel genomgått samma mediala metamorfos som gelikarna Britney Spears och Nathalie Portman - genom att ogenerat blotta sin mandom till omvärldens förtjusing/fasa. Huruvida handlingen är att betrakta som ett varumärkesmässigt haveri eller briljant omstöpning återstår att se - att för alltid stämplas som Harry Potter lär ju trots allt exkludera honom från de flesta genrer i branschen (såvida han inte hoppar på det Roger Moore:ska paroditåget och spelar Harry Potter tills han ligger död och begraven).

2. Lily Cole, 19, supermodell - 71 000 000 kr



Det är inte varje dag en supermodell poppar upp från ingenstans och ritar om den estetiska världskartan. Okej, så kanske inte har skett, men Lilys dockansikte särskiljer henne från konventionerna. Till resumén kan även tilläggas att hon har huvudet på skaft och planerar samhällsvetenskapliga studier på Cambridge.

3. Dakota Fanning, 14, skådespelerska - 24 000 000 kr



Får man sitt namn vrålat ur strupen på Ari Gold så är man stor - så är det. Och störst av barnskådisarna är Dakota Fanning, den yngsta någonsin att motta en Oscarsnominering. Obehaget sätter först in när vi blir varse om att hennes yngre syrra Elle också petats in i olika filmer i barnstadiet. Vi hyser alltså några tvivel i det tysta kring hennes föräldrars syn på sina avkommor och deras syfte.

4. Emma Watson, 18, skådespelerska - 23 000 000 kr



Tjejen som alltid varit lite väl söt för att spela den präktiga plugghästen Hermione Granger har fyllt 18. Och är rik som ett troll.

5. Gemma Ward, 19, supermodell - 18 000 000 kr



Liksom Lily Cole bär Gemma på ett fenomenalt dockansikte. Dessutom är hon (enligt vilda spekulationer, bör tilläggas) den sista att ligga med Heath Ledger. Bara en sån sak.

6. Hayden Panettiere, 18, skådespelerska.

7. Vanessa Anne Hudgens, 19, mångsysslare.

8. Abigail Breslin, 12, skådespelerska.

9. Tyler James William, 15, skådespelare.

10. Joanna 'JoJo' Levesque, 17, sångerska.

(Denna intressanta lista snodde jag från http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/michaela/ =) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0