Tycker du om djur? Sluta titta på och hjälp till istället!

Detta inlägg handlar alltså inte om mode utan om något som faktiskt är mycket viktigare.
Jag vill att alla ni som läser min blogg ska ta er en tyst minut och fundera över detta.

100 kr i månaden kan rädda 9000 björnar!
Är det för mycket begärt? Jag har själv börjat donera 100 kr i månaden och jag känner mej så glad över att jag åtminstone kan göra någonting för dem. 100 kr är inte mycket, men alltid något. Jag ska öka summan så småningom.

Caged Bear

DONERA PENGAR HÄR! https://payment.architrade.com/shoppages/4205634/kam4SE/payment.pml

En björn som fångas av krypskyttar har mindre än "...60 procents chans att överleva den metod som används när man tappar björnens galla. Utan bedövning skärs ett hål i björnens mage så att gallan kan tappas två gånger per dag via en kateter. Björngallan används sedan i traditionell kinesisk medicin (TKM).


I det vilda lever en björn i upp till 25 år. I stället kan den nu se fram emot att leva 10 år i en bur så liten att den inte ens kan vända sig. I buren tvingas den ligga i sin egen avföring - undernärd, stressad och i ohyggliga smärtor.


Björnfarmer är helt lagliga i Kina. Det är dessutom en mycket lukrativ bransch - men helt onödig. Det finns många alternativ inom TKM som har precis samma effekter som björngalla sägs inneha. Men trots detta misshandlas 9000 björnar varje dag så att deras galla kan användas i schampo, vin och te.


Genom att stödja WSPA med bara 100 kr i månaden kan du hjälpa till att befria djurvärlden från den grymma behandling som vi finner på exempelvis björnfarmer.


Ett månatligt stöd är viktigt,
för det kostar tid, pengar och tålamod att samarbeta med regeringar för att få ett slut på misshandeln av djur. Reservat och rehabilitering behövs också för de djur som du är med att rädda. Utöver detta jobbar vi med att förändra människors uppfattning om djurskydd genom undervisning av barn och lokalbefolkning. Vi använder också stödet för att kunna ge akuthjälp till djur i nöd världen över.


Kommentarer
Postat av: Andreas

Mycket bra inlägg som verkligen berörde. Hoppas du banar väg för fler modebloggare att våga ta ut svängarna!



Björnkram från Sverige!

2008-06-10 @ 23:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0