Darwinismen ljuger.

Jag tror inte på Darwins teorier, om ni nu inte visste det. Läste en artikel som jag tyckte va intressant och som jag vill spara och läsa igenom när jag har tid. Därför kopierar jag nu in den här i min blogg.
Läs om ni tycker det är intressant, annars får ni väl låta bli :)



"Darwinism hävdar att mellanliggande fossiler finns, när de inte ... Det ger ogiltigt "bevis". Alla fossiler upptäckte tydligt kontrollera skapandet, men det har hävdat den motsatta. Det syftar till att övertyga oss om att stora artister och lysande vetenskapsmän kom till genom en chans arrangemang av proteiner, oddsen mot det någonsin händer är 1 på 10950 - med andra ord omöjligt. Det även syftar till att övertyga oss om att professorer som därmed uppstått forska om hur de själva kom till av en slump!

Darwinism det sätt som en levande cellens kromosomer innehåller mer kodad information än en gigantisk bibliotek som ett mirakel av blinda slumpen. Det insisterar på att bara genom att den gudomliga kraften av en slump, medvetslösa atomer utvecklats under eons i att se, hörsel, medvetna människor. För Darwinism, den gudom som fungerar mirakel är chans. Nu i dessa böcker kan du läsa själv den nyupptäckta bevis som tar bort mörkret stava av darwinismen en gång för alla.


1. Darwinism inte längre hävdar att proteiner kan ha bildats genom "evolution". Oddsen mot en enda protein nya slumpmässigt i sin korrekta ordningsföljden 10950-1 - en matematisk omöjlighet.

2. Darwinism inte längre visar upp fossiler som bevis för evolutionen. Alla i hela världen utgrävningar ner till i dag har inte hittat en enda av de mytiska "mellanliggande former" eller "felande länkar," som Evolutionisterna en gång hävdade att det bör miljoner.

3. Evolutionisterna förtvivlan i ansiktet på oräkneliga fossil upptäckt hittills. Det beror på var och en är av ett slag som stöder och visar skapandet.

4. Evolutionisterna inte längre hävda att Archeopteryx var föregångare till fåglar. Den senaste forskningen om Archeopteryx fossiler helt upphäver påståendet att denna varelse var "halv-fågel" och visar att det besatt hela anatomi och hjärnans struktur som behövs för flygning, så myten om "aviär utveckling" har blivit ohållbar.

5. Darwinism inte längre pekar på felaktiga sekvens av fossiler, där den moderna hästen är förmodligen det slutliga resultatet. Den fossil representerar oberoende arter som levde vid olika tidpunkter och på olika platser.

6. Darwinism kan inte längre använda fossila Coelacanth att stödja myten om livets övergången från vatten till land. Denna varelse, en gång påstod sig vara en utdöd mellanform, är en bottom-bostad fisk som ger mer än 200 levande exemplar har fångats.

7. Darwinism kan inte längre hävda att fossila varelser som Ramapithecus och Australopithecus underarter (A. Bosei, A. robustus, A. Aferensis, A. Africanus, etc.) var förfäder till människan. Forskning har visat att de är helt utan samband med människohandel och är utdöd art av apa.

8. Darwinism inte längre kan lura människor med konstnärer "rekonstruktioner" av djur som en gång bodde. Forskarna har visat att rekonstruktioner baserade på skelettet fortfarande har ingen vetenskapligt värde och är fullständigt opålitliga.

9. Darwinism kan inte längre peka på Piltdown Man som bevis för evolutionen. Inga sådana fossil som "Piltdown Man" någonsin existerat! För 40 år, människor har blivit lurad av en hoax - en orangutang s käkben läggas till ett mänskligt kranium.

10. Darwinism kan inte längre hävda att Nebraska Man och dess påstådda familj bekräfta utvecklingen. Det som återstår av "Nebraska Man's" MOLAR faktiskt tillhörde en utdöda arter av vilda svin.

11. Darwinism kan inte längre hävda att det naturliga urvalet gav upphov till utvecklingen. Vetenskapen har visat att denna mekanism inte kan orsaka lever saker att lära sig nya egenskaper och på så sätt, "utvecklas".

Darwinists har erbjudit en hel del mer felaktig information än ovanstående exempel, och tiden är helt ogiltiga dem alla. Till exempel har mutationer en gång hävdade att "bränsle" utveckling, som faktiskt har en destruktiv effekt, att inte förbättringar, men sjukdom, VANSKAPLIGHET eller död. Strukturen i det mänskliga embryot att Darwinists gång identifierats som gälar är faktiskt början av mitten-hörselgången, parathormon, och thymus. Det har varit visat att ritningar av embryon har senare ändrats för att stödja utvecklingen. Det har varit upptäckt att den genetiska informationen för bakterier som är resistenta mot antibiotika har faktiskt funnits i deras DNA, eftersom de kom till.

Fladdermusen har varit
oförändrad under 50 miljoner år, och är bland de viktigaste bevis för att riva evolutionsteorin."

(DET ÄR EJ JAG SOM HAR SKRIVIT DENNA ARTIKEL!)

Kommentarer
Postat av: Jimmy Larsson

Det du skariver är mycket intressant. Inte för att klaga, men har du någon som kan hjälpa dig med gramatiken? Om du inte har det kan du ändå låta det stå kvar. Men fler kommer läsa hela inlägget om du får hjälp med gramatiken. Vissa gånger har du a istället för ä.



Annars är det ett mycket bra insiativ. Folk behöver veta detta. Så man kan ha argument i debbatartiklar och diskutioner, och då man skriver till media mm.

2008-10-17 @ 13:41:57
URL: http://helande.blogg.se/
Postat av: Anders

Skikkelig morro å lese det her, du har mye bra å si!



2008-10-17 @ 18:08:04
URL: http://tilvars.blogspot.com
Postat av: Lingva

Det är som sagt inte jag som har skrivit artikeln och jag orkar inte riktigt sitta och kolla igenom den och rätta alla stavfel :S

2008-10-23 @ 01:32:11
URL: http://lingva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0